Khepri

Khepri


Vurdert av Grisio VIP Club Leander Games
Spilltype Videoautomatspill
Størrelsesforhold 16:9 (bredformat)
Hjultype Spinnende hjul
Hjul 5 hjul, 243 gevinstlinjer
Gevinst til spiller 94,95 %
Minimumsinnsats € 0,30
Maksimumsinnsats € 150
Spillfunksjoner Free spins, Wild-utskiftninger, scatter-symbol, Wild-multiplikatorer

Det eldgamle Egypt har fascinert mennesker helt siden, vel, gamle dager. Og med tanke på hvor mange videospilleautomater som har Egypt som tema, så ser det ut som om spillere lar seg fascinere også. Mange leverandører har tross alt lagt spillene sine i denne tidsperioden. Leander har fulgt denne trenden og kastet seg ut i fordums dager med sin siste spilleautomat: Khepri – The Eternal God.

Skal vi være helt ærlige, så kan du ikke forvente så mye av dette spillet – spesielt når det gjelder grafikk. Grafikken er enkel, men den er faktisk ikke så ille. Hvis du ikke er en stor fan av Egypt, pyramider og hieroglyfer, vil nok ikke dette spillets utseende interessere deg så veldig.

Men heldigvis så er spillet i seg selv betydelig bedre. Khepri er en spilleautomat med 5 hjul og 243 mulige vinnerkombinasjoner. Dette er en god dose med vinnersjanser, og i tillegg finnes det ekstrafunksjoner.

Spillets hovedattraksjon er «Wandering Wild»-symbolet. Den representeres i spillet av den hellige egyptiske skarabé-billen Scarabeus. Denne funksjonen aktiveres etter hver gang Scarabeus stopper på skjermen. I den neste runden flyttes disse Wild-symbolene til tilfeldige nye plasser og deler ut gratisspinn. Du spinner gratis helt til Scarabeus flyr vekk fra skjermen.

Det som er så fint, er at når Scarabeus dukker opp to ganger eller mer i den samme posisjonen, blir gevinsten multiplisert. Denne multiplikatoren påvirker alle gevinstene i den gitte runden.

Det er ikke mye, men det er en funksjon vi ikke støter på ofte, så derfor vil denne automaten helt sikkert kunne underholde deg en stund. Men vi anbefaler at du slår av musikken. Spillmusikken er utrolig monoton og kan virkelig gå deg på nervene etter en stund.

Jevnt over rangerer vi Khepri som en gjennomsnittlig automat. Men du spiller komfortabelt og du vil ikke ha problemer med å lære deg hovedfunksjonene.

desert

Andre spilleautomater fra Leander Games