Spilleautomat-turneringer på nett

Spilleautomat-turneringer på nett

2013-04-23 11:59:58 -

Hvilke typer spilleautomat-turneringer på nett finnes det?

Du kan delta i en tidsbegrenset spilleautomat-turnering på nett. Disse turneringene er enten med en fastsatt innsats – eller helt gratis. Hvis du finner en såkalt rebuyturnering, betyr dette at du kan skaffe deg en fordel fremfor de andre spillerne ved å kjøpe ekstra sjetonger. Det er likevel bare mulig å kjøpe sjetonger når spilleren har få igjen. Denne betingelsen gjelder ikke for add-on-turneringer, der deltakerne kan kjøpe ekstra sjetonger etter at det har gått en viss, forhåndsbestemt tid.

Spilleautomat-turneringer på nett er enkle å forstå. I tillegg trenger du, i motsetning til andre turneringer på nett, verken spesielle ferdigheter eller å kunne teknikker eller strategier.

Du velger hvor mye du er villig til å satse ved å angi en grense før turneringen begynner. Du har full kontroll over alle gevinster og tap.

Spilleautomat-turneringer på nett gir spilleren bedre vinnersjanser enn vanlige spilleautomater. Vinneren stikker alltid av med hele jackpotten. Med andre ord har du 1:50 sjanse til å vinne hovedpremien når du deltar i en turnering med 50 spilleren. Slike vinnersjanser er vanligvis ønsketekning.

Meld deg på turneringer
Unibet
Prøv favorittspillene våre gratis
Book of Ra Deluxe Spilleautomat Novomatic Spill
Crazy fruits Spilleautomat Kajot Games Spill
Dracula Spilleautomat NetEnt Spill