Big Bad Wolf

Big Bad Wolf


Vurdert av Grisio VIP Club Quickspin
Spilltype Videospilleautomat
Størrelsesforhold 16:9 (bredformat)
Hjultype Spinnende hjul
Hjul 5 hjul, 3 rader, 25 gevinstlinjer
Gevinst til spiller 97.35%
Gevinst til spiller 0,25€
Maksimumsinnsats 125€
Andre spillfunksjoner Free spins, Wild-utskiftninger, Scatter-symboler, fallende hjul

Det var en gang tre små griser som ville bygge sine helt egne hus. Men så kom en stor, stygg ulv for å spise dem! Hva blir grisenes skjebne? Det er opp til deg og din flaks.

Det virker som om karene på Quickspin leste god natt-eventyr til barna sine og bestemte seg for å utvikle favoritthistorien sin til en ny videospilleautomat – den nyeste Big Bad Wolf.

Dette er den klassiske spilleautomaten med 5 hjul og 25 vinnerlinjer. Men vi bør kanskje ikke si klassisk. For den store stygge ulven går sine egne veier, og han gjør det på en god måte også.

Du vil bli fullstendig bergtatt fra første øyeblikk du ser på den flotte grafikken i pene pastellfarger, og de mange spesialeffektene. Den lekne ulven og grisene piffer virkelig opp den ellers så monotone spilleautomatverdenen.

Men spillere vil antageligvis like mer enn bare grafikken. En bra funksjon som nesten aldri sees andre steder, er de «fallende hjulene». Dette betyr at når du spinner en vinnerkombinasjon, blir disse feltene knust og forsvinner. De erstattes umiddelbart med helt nye hjul som dukker opp på plassene til de gamle, og hvis disse passer inn med komboen, kan de gi ekstra gevinst.

Blant alle de forskjellige bonusene vil du også finne de klassiske favorittene som free spins, Wild-bonuser, Scatter-bonuser og et ekstra «blås for å blåse ned huset», som også kan brukes for å endre hjulene i en rad, som gir deg en mulighet til å vinne selv etter å ha fått en håpløs runde.

Dette underholdende spillet har i tillegg ypperlige lydeffekter som forsterker den overraskende gode spillopplevelsen. Vi må nesten bare si det – du må prøve ut dette nye spillet. Du vil definitivt ta deg selv i å trekke på smilebåndet, selv når du ikke vinner.

Andre spilleautomater fra Quickspin

Prøv nye spill og populære nettbaserte spilleautomater gratis
Ariana Videoautomat Microgaming Spill
Dracula Videoautomat Net Entertainment Spill
Game of Thrones Videoautomat Microgaming Spill
Khepri Videoautomat Leander Games Spill
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoautomat Novomatic Spill
Merlin's Millions Videoautomat NYX Spill
Book of Ra Deluxe Videoautomat Novomatic Spill
Crazy fruits Spilleautomat Kajot Spill
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoautomat Novomatic Spill
Gonzo’s Quest Videoautomat Net Entertainment Spill
Kong Videoautomat Playtech Spill
Mega Fortune Dreams Videoautomat Net Entertainment Spill
Mega Moolah Videoautomat Microgaming Spill
Sizzling hot deluxe Spilleautomat Novomatic Spill

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år.

Jeg samtykker